Nieuwsbrief Glow-Run 2015

Vrijdag 15 mei 2015 was het zover, de tweede editie van de Glow-Run vond plaats in Scheveningen. Dankzij een explosie van glow in the dark verf vlak voor het startsein, het interview met de wethouder van sport, Rabin Baldewsingh en de knallende afterparty is de Glow-Run een groot succes geweest.

Hiernaast was er een gast optreden van de wereldwijd beroemde breakdancer Kid Colombia, heeft Jordan Raeside (U23) unieke vormen op de tent geprojecteerd en heeft Celestial Footwear een goede sfeer meegebracht met de, net nieuw op de markt, Celestial LED-schoenen. Kortom, het was een waar festijn.

Naast het festijn heeft de Glow-Run ook bijgedragen aan het goede doel, het Prinses Beatrix Spierfonds. De Glow-Run heeft 1 euro per deelnemer en 10 procent van alle sponsorbijdrage gedoneerd.

 

 

Movie

Beleef of herbeleef de Glow-Run 2015 met deze gave aftermovie.

 

Foto's

Klik op de foto hierboven om alle hoogtepunten per element van de Glow-Run te zien. Wie weet zie je, jezelf glowen op een van de foto’s!

Organisatie

''Kleurrijke run met geweldig publiek, goede sfeer. Ik krijg altijd energie van mensen die veel plezier hebben. De uitvoer van de Glow-Run was een succes, ik heb erg genoten.'' 

― Petra Vennegoor

 

Publiciteit

Klik op de onderstaande links om de publicaties van de Glow-Run te lezen:

Mede mogelijk gemaakt door