Nieuwsbrief januari 2015

In deze nieuwsbrief

Teambuilding

 • WKR tips voor bedrijfsuitjes
 • Nieuw bij ons; Sportief vergaderen
 • Nieuw bij ons; Bubble Voetbal

Wellness

 • Kom in beweging

Fun

 • Glow-Run voor uw Business Run
 • Estafette Interview: Erwin Bol
 

Beste relatie,

Een gezond en sportief 2015.

Een jaar dat niet goed gestart is door de aanslag op het satirische weekblad Charlie Hebdo. Verschrikkelijk allemaal. Laten wij samenwerken, lief zijn voor elkaar en goed zorgen voor elkaar. En blijf daarnaast goed zorgen voor je innerlijke ik.

A-Way Events & Wellness B.V. heeft een vernieuwde website en is gestart met een nieuwe marketing- en salesmanager die wij aan jullie zullen voorstellen. Wij hebben leuke nieuwe activiteiten, zijn gestart met sportieve vergaderruimtes en alweer druk met de tweede editie van de Glow-Run die op 15 mei 2015 zal plaatsvinden met een aantrekkelijke Business Run.

De Werkkostenregeling (WKR) is veranderd. Wij organiseren echter niet alleen evenementen, maar slaan ook bruggen tussen gezondheid en activiteiten. In dat kader hebben wij enkele goede WKR-tips voor je. Lees verder voor meer informatie.

WKR tips voor bedrijfsuitjes

Tips om de WKR-druk (in de vrije ruimte) te verminderen:

1.Combineer je vergadering (hoofdactiviteit) met een uitje (vergaderonderbreking). Zorg tijdens deze activiteit voor teambuilding. Wij bieden verschillende vergaderlocaties aan waar wij goed onze activiteiten van 1 tot 2 uur kunnen aanbieden van ongeveer €15,00 tot €30,00 p.p. Dit is al een eerste WKR-besparing. 

2. WKR onbelast zijn workshops die volledig op de werkplek plaatsvinden. Denk dan eens aan een clinic(s); yoga, pilates, boksen, salsa, streetdance, tafeltennis, spel der verbeeldingskracht, aikido, percussie, schermen en zumba.

3. Teamuitje & training in 1. Uitjes die als teamtraining kunnen worden gezien vallen ook buiten de WKR. 
A-Way Events & Wellness zet zich in om mensen energieker te krijgen. Dit doen wij door sportieve evenementen en gezondheidsprogramma’s te organiseren voor bedrijven. Wij geven uw personeel een presentatie over houding, voeding, beweging, en privé- en werkbalans. Vervolgens gaan wij letterlijk in beweging. 

Prettig voor de medewerkers, maar ook voor u als werkgever. Dit programma is conform de WKR-regels en daarom volledig aftrekbaar als training.

4. Onze Leiderschaps-GPS-tocht is ook volledig aftrekbaar. Voor meer informatie over deze tocht voor leiders check hier.

Sportief vergaderen

Sinds dit jaar richten wij ons ook op sportieve vergaderlocaties. Unieke locaties waar een geweldige kick-off, jubileums en/of vergaderingen met een 'sportieve' onderbreking georganiseerd kunnen worden. De sportieve onderbreking geeft 'energie' aan de dag. Dus begin de dag met een 'warming-up' voor het serieuze programma of 'sluit de dag' af met een actief gedeelte waardoor de mensen met een leuke, nieuwe beleving naar huis gaan.

Wij hebben momenteel het Kyocera Stadion aan ons verbonden waar wij al een geweldig event hebben mogen organiseren op het spelersveld van ADO Den Haag. Daarnaast kun je ook een creatieve brainstormsessie houden of de doelen van de organisatie concretiseren in Madurodam rondom de middenstip. Met het WK Beachvolleybal voor de deur kun je ook sportief vergaderen in Trixs in Leidschendam. Met grote trampolines en indoor volleybalvelden. Kom met uw vergadering of kick-off bij ons voor een uniek idee.

Bubble voetbal

Zoals je hierboven op de foto ziet hebben wij een geweldige nieuwe activiteit erbij. Bubble voetbal mogelijk op het strand, in het zand bij Trixs of in het Kyocerastadion op het kunstgras. Een geweldige 'Fun' beleving. Leuk in combinatie met andere activiteiten zoals knotshockey, funrace etc. Wilt u dit voor uw team organiseren, klik voor meer informatie en voor de prijzen hier.

Kom in beweging

Wij hebben ieder jaar weer goede voornemens. Ook om meer te bewegen.
Zie hier mijn tips voor 2015: 

1. Verstand op 0 en gaan.
Ga niet je tijd verspillen aan waarom je NIET zou gaan, maar denk aan de redenen waarom je WEL zou moeten gaan.

2. Zet in je agenda wanneer je gaat sporten.
Dit is een afspraak die je met jezelf maakt. Afspraak met vrienden of werk zeg je ook niet af, waarom die van jezelf wel? 

3. Neem een sportbuddy. 
Gewoon lekker iemand waarmee je gaat sporten, een die niet afzegt en waar je op kunt vertrouwen.

4. Pas je voeding aan op het moment dat je gaat bewegen. Zo kun je snle je lichaam voelen veranderen.
Als je dan in de spiegel kijkt en je jezelf er beter vindt uitzien, geeft dit energie om door te gaan.

5. Maak een foto van jezelf van NU en hang deze aan de koelkast.
Het helpt je de koelkast dicht te laten en je resultaten sneller te te behalen.

15 mei 2015

 

Glow-Run voor uw Business

Voor teambuilding of een bedrijfsuitje kun je je team inschrijven voor het bedrijfsarrangement als je met minimaal 5 personen deelneemt aan de spetterende Glow-Run. Hoe ziet zo Glow-Run eruit? Vorig jaar hadden wij 1.800 lopers, een score van 8.1 op belevingswaarde......nieuwsgierig? Bekijk dit filmpje en geef je samen met je team op.

Wat kunt je verwachten van ons bedrijfsarrangement?

 • Alle faciliteiten die individuele lopers ook krijgen.
 • Toegang tot het V.I.P.-deck.
 • Bij aankomst ontvangen wij u met koffie, thee of een sportdrankje met wat lekkers.
 • Mogelijkheid aanleveren hoogformaat vlag of banner voor in het Beach Stadium.
 • Extra Glow-accessoires.
 • Glaasje champagne na afloop van de run op het V.I.P.-deck + goodie bag.
 • Teamfoto.
 • Douchefaciliteiten.
 • Gratis entrée blacklight party

Kosten: €49,95 p.p.

Estafette Interview: Erwin Bol

Van jongs af aan ben ik fanatiek sporter. Vooral in golfsurfen, windsurfen, snowboarden en crossfit kan ik mezelf uitdagen. Het mooiste van deze sporten vind ik om in en met de natuur bezig te zijn. Ik woon in Scheveningen, en zelfs in de winter zal ik het koude Noordzeewater trotseren. In 2010 heb ik mijn bachelor Communication and Media Design afgerond op de Haagse Hogeschool. Ik heb na die tijd veel gereisd en van de wereld gezien. Een van mijn laatste reizen was Costa Rica. Avontuur, groen en strand zijn de 3 woorden waarmee ik de trip goed kan omschrijven.  
 
Ik ga het team van A-Way Events & Wellness versterken. Ik zal werkzaam zijn in de sales en marketing. Wie weet tot snel!