Triathlon

Een eigen triathlon voor je afdeling of organisatie. Een sportief en teambuilding gericht event voor alle medewerkers.

Je eigen Triahtlon

Onze nieuwe hit is een eigen bedrijfs triathlon. Het meest populaire is de 1/8ste triathlon waarbij een deel van de werknemers alle 3 de onderdelen afleggen; 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen en een ander deel van de werknemers 1 onderdeel voor zich nemen. Zo kan een ieder op zijn eigen niveau deelnemen. We maken dan teams van drie personen waarbij ze samen de 1/8 ste triathlon afleggen. Coach elkaar naar de finish! Een geweldig teambuilding evenement voor iedereen en nog gezond ook!

 

Trainen voor de bedrijfs triathlon

Wil je vooraf trainen voor de bedrijfs triathlon dan kan dit ook. Wij kunnen de mensen trainen op het gebied van zwemmen, fietsen en hardlopen. Mocht je ook interesse hebben in voedingsadvies dan kunnen wij je helemaal FIT aan de start krijgen. Maar het belangrijkste is om samen de finish te halen! Dus meedoen is belangrijker dan de eindtijd.


Voor wie organiseren wij bedrijfs triathlons?

Bedrijfs afdelingen en gehele organisaties zijn geïnteresseerd in deze triathlons. Het is niet alleen een leuke manier om samen FIT te worden of te blijven maar ook om het SAMEN te doen geeft een uitermate goede onderlingen spirit. Wij werken met verschillende zwembaden samen, organiseren fietsroutes of spinningsfietsen langs het zwembad en maken een leuk hardlooprondje. Afsluiting kan met een heerlijke BBQ of buffet!

Wil jij dit organiseren, neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder het filmpje ter informatie.

 

 

 

 


Number of persons
From 50 to 500
Location
Outdoor
Duration
3 hours
Price per person
Overview per minimum and maximum number of persons
8 20 op aanvraag
21 40 op aanvraag
41 100 op aanvraag
101 op aanvraag
The prices shown exclude vat. Bigger groups in combination with different activities request a quote.