Beachvolleybal

Beachvolleybal is zo gewoontjes, maar o zo leuk! Geniet van deze populaire teamsport op het strand. Speel mee met een een uitdagende beachvolleybal competitie in het mulle zand. Een sportieve teambuilding activiteit om samen met je vrienden, familie of collega's een keer te doen! Gooi jij een balletje op?

Beachvolleybal Scheveningen 

Heb je zin in een sportief uitje? Ga dan voor beachvolleybal! Beachvolleybal is geschikt als indoor activiteit en outdoor activiteit. Als indoor activiteit maken we gebruik van verschillende soorten indoor zandstranden in Amsterdam, Aalsmeer, Scheveningen, Leidschendam, Rijswijk, Rheezerveen, Breda, Hardenberg of Groningen.

Beachvolleybal Scheveningen 

Beachvolleybal is een van de meest beoefende sporten op het strand van Scheveningen. Tijdens deze beachvolleybal clinic is teambuilding en samenwerking erg belangrijk. We maken gebruik van professionals om deze beachvolleybal clinic en dit beachvolleybal toernooi te verzorgen. Door middel van verschillende oefeningen en spelvormen krijgen jij en je collega's of vrienden voldoende vaardigheden mee om aan het einde van de clinic een echt beachvolleybal toernooi op niveau te spelen. 

Strandactiviteit Beachvolleybal

Strandactiviteit beachvolleybal is geschikt als groepsuitje, teamuitje, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. We verzorgen deze clinic beachvolleybal op het strand van Scheveningen, Wassenaar, Noordwijk, Wijk aan Zee, Katwijk en Hoek van Holland.

 

Andere activiteiten: 

Beachgolf
Expeditie A-Way Events
Footgolf
De Spelen van Rio
Powerkiten - Vliegeren   

 

Check hier voor meer leuke strandactiviteiten

 


Number of persons
From 0 to 0
Location
Outdoor
0 Includes
Professionele clinic, competitie en prijsuitreiking
Price per person
Overview per minimum and maximum number of persons
8 20 op aanvraag
21 40 op aanvraag
41 100 op aanvraag
101 op aanvraag
The prices shown exclude vat. Bigger groups in combination with different activities request a quote.