Kanoën

Row, Row, Row your boat! Ontdek de talrijke mooie wateren van Nederland per kano. De instructeurs brengen je de basiskennis van het kanoën bij. Na deze korte introductie ga je daadwerkelijk het water op.

Kanoën

Het allermooiste van kanovaren is je te laten meevoeren door de kracht van het water. Daarnaast is een goede samenwerking vereist. Kanoën kan zowel in Den Haag als in Delft, maar mogelijk ook bij jou in de buurt. Vrijwel overal in Nederland kunnen prachtige tochten gemaakt worden.

Kanovaren

Van een professionele instructeur leer je verschillende technieken om goed te kunnen kanoën. Je leert bijvoorbeeld hoe je vooruit moet varen, moet aanleggen of moet stoppen. Daarnaast leer je ook hoe je moet peddelen, want dat is bij kanoën ook niet onbelangrijk! Peddel je mee?

Kanoën

Vaar onder begeleiding van een professionele instructeur één van de talrijke mooie routes. Kanovaren is leuk als teambuilding activiteit, groepsuitje of familiedag. Kanoën kan ook een onderdeel zijn van een groot evenement. Wil je bijvoorbeeld een kanorace op eigen water? Vraag dan naar de mogelijkheden. 

 

Andere activiteiten:

Adrenaline Event
Boogschieten
Mountainbike Clinic
Raften
Stand up paddle (SUP)

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes.

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 100
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Kano met peddels
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 € 17,50 p.p.
21 40 € 15,00 p.p.
41 100 € 15,00 p.p.
101 op aanvraag
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.