Werk en privé balans

Verbeterde effectiviteit in mijn werk en meer plezier in wat ik doe. Zo veel te doen en zo weinig tijd! Hoe combineer ik een baan met een druk privéleven en zorg ik ervoor dat er ook nog tijd over blijft voor sociale contacten en hobby's?

Werk en privé balans

'Ik wil alles goed regelen, werk en privé in balans en volop genieten van de mooie dingen in het leven, maar soms heb ik het gevoel dat ik constant achter de feiten aanloop. De grenzen tussen werk en privé vervagen steeds meer en ik krijg het steeds drukker. Dit leidt weer tot de nodige spanningen. Steeds meer werk blijft liggen en dit leidt weer tot het nodige verzuim.'

Werk en privé balans

Herken je dit? Hier kan iets aan gedaan worden! We schrijven een programma op maat voor jouw medewerkers, maar een ieder gaat met minimaal drie concrete doelen naar huis die stap voor stap zijn uitgewerkt voor een verbeterde werk en privé balans. Zo kan iedereen optimaal aan de slag.

Werk en privé balans

Je zult zien dat je steeds lekkerder in je vel gaat zitten en dat je steeds dichter bij je doelen komt. Kom achter je eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten. Je wordt effectiefer en maakt meer plezier in je werk.

 

Andere activiteiten:

Sporten op het werk
Meditatie
Yoga
Core Stability Training
COSA Platform

 

Check hier voor meer wellness.

 


Aantal personen
Vanaf 0 tot 0
0
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 op aanvraag
21 40 op aanvraag
41 100 op aanvraag
101 op aanvraag
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.