Agile Teambuilding Event

"Een team is geen groep mensen die samen werken. Een team is een groep mensen die elkaar vertrouwen."

Agile 

‘Agile´ een term die je steeds vaker hoort. Deze manier van werken wordt al langere tijd toegepast op ICT projecten maar steeds meer organisaties zien de meerwaarde om deze werkwijze breder uit te rollen en zodoende flexibeler in te spelen op een continu veranderende omgeving.

Werken in een Agile team levert naast een beter eindresultaat ook individuele voordelen op. Zo oefenen teamleden in het elkaar coachen, nieuwe dingen leren en feedback geven en ontvangen.

 

Waarom Agile Teambuilding Event voor jouw organisatie?

A-Way Events heeft zich er dan ook op toegelegd om teams op een speelse manier kennis te laten nemen van het Agile gedachtegoed. De focus ligt op het samenwerken, flexibel inspelen op veranderingen en elkaars kwaliteiten gebruiken om een resultaat te behalen dat écht voldoet aan de wensen. 

Het Agile Teambuilding Event vergroot de samenwerking, versterkt onderlinge banden, draagt bij aan vertrouwen, maakt medewerkers enthousiast en zorgt voor meer betrokkenheid.

 

Wat kan je op zo'n Agile Teambuilding dag verwachten?
Bedrijven als KPN en de Persgroep kozen er al voor om Agile door te voeren in onze Teambuildings Events.
Agile Teambuilding Event is effectief en maakt mensen enthousiast en vaardig om 'agiler' samen te gaan werken. Aantal personen
Vanaf 10 tot 500
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
2 uur
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 32,50 p.p.
21 40 € 30,00 p.p.
41 100 € 27,50 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.