Champagne-fietsvakantie

Het knalt, het spuit en het bruist! We organiseren heerlijke fiets- en MTB-tochten door de prachtige omgeving van de champagnestreek, regelrecht door de wijngaarden. Geniet samen met je vrienden, familie of collega's!

Diverse arrangementen mogelijk, Bar-sur-Aube, Frankrijk

Champagne-fietsvakantie 

600 kilometer hier vandaan is een champagnestreek en zit je midden in het champagne walhalla, waar jij samen met je vrienden of collega's naar toe kunt gaan. Vanaf hier zijn er fietstochten van verschillende afstanden. Tijdens deze tocht fiets je door de geweldige champagnestreek, waarbij je kunt genieten van de mooie landschappen. 

Champagne-fietsvakantie als groepsactiviteit 

Tussen het fietsen door kom je langs onze geselecteerde champagnehuizen, waar de champagne geproefd zal worden. De reis wordt voor jullie op maat gemaakt. Ideaal als teamuitje, vriendenuitje of groepsuitje. 

Champagne-fietsvakantie 

We bezoeken champagnehuizen, laten de bubbels vloeien en genieten van het heerlijke Franse leven en zijn gerechten. Wie wil dit nu niet?

 

Andere activiteiten: 

Bamboestieken
GPS-tocht
Mountainbike Clinic
Team Games
Bootcamp Workout 

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes

 


Aantal personen
Vanaf 4 tot 80
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
3 dagen
Inclusief
Routebeschrijving
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 150,00 p.p.
21 40 € 150,00 p.p.
41 100 € 150,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.