Champagnereis

Het knalt, het spuit en het bruist! In de champagnestreek 600 km hier vandaan zit je midden in het champagne walhalla. We organiseren heerlijke fiets- en MTB-tochten door de prachtige omgeving van de champagnestreek.

Champagnereis

Tussen het fietsen door kom je langs onze geselecteerde champagnehuizen waar de champagne geproefd zal worden. We bezoeken champagnehuizen, laten de bubbels vloeien en genieten van het heerlijke Franse leven en zijn gerechten. Wie wilt dit nu niet?  

Champagnereis op maat gemaakt

Ontmoet de kleine en grote champagneboeren en laat je verwennen. Het programma wordt voor jullie op maat geschreven. Er zijn 2- of 3-daagse reizen te boeken, hier heb je zelf de keuze in. Verder is de champagnereis zo vrij of georganiseerd als je dat zelf wilt. Bovendien zijn er fietstochten van verschillende afstanden, regelrecht door de wijnranken.

Champagnereis

Een champagnereis is geschikt om samen te doen met je vrienden, familie of collega's  en is daarom ideaal als bedrijfsuitje, groepsuitje, familieuitje of vriendenuitje.

 

Andere activiteiten:

Mountainbike Clinic
Looptraining
Bamboestieken
Boogschieten
GPS-tocht

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitje.

 


Aantal personen
Vanaf 6 tot 80
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
3 dagen
Inclusief
Overnachtigingen, t-shirt met champagneglas en ontbijt
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 € 180,00 p.p.
21 40 € 170,00 p.p.
41 100 € 160,00 p.p.
101 op aanvraag
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.