Golf

Ga voor een geheel verzorgde golf clinic! Krijg de golf techniek onder de knie, of verbeter je techniek. Bovendien kun je zelf de tijdsduur van de clinic bepalen. Een golf clinic is sportief én gezellig.

Mogelijk op verschillende plekken in Nederland.

Golf 

Golf is een ontspannen groepsuitje om samen met je vrienden, familie of collega's te doen. Leer hier de basistechnieken van het golfspel!

Golf clinic 

Een golf clinic is geschikt als bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vriendenuitje. Je zult worden begeleid door een professionele instructeur, die je leert hoe je moet putten, chippen en lange ballen moet slaan. Het maakt niet uit of je ooit al eens hebt gegolfd of juist nog nooit. Iedereen kan meedoen, ongeacht het niveau. Hierdoor is deze golf clinic erg laagdrempelig.

Golf 

Een golf clinic is mogelijk op verschillende locaties. Op sommige locaties is het zelfs mogelijk om na de clinic de green op te gaan en een echte hole te spelen!

 

Andere activiteiten: 

Boogschieten
Golf (indoor)
Tennis Clinic
Schermen
Ultimate Frisbee 

 

Check hier voor meer leuke clinics

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 400
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Materiaal en instructeur(s)
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 25,00 p.p.
21 40 € 20,00 p.p.
41 400 € 20,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.