Golf (indoor)

Golfen, maar dan anders! Overdekt golfen, het kan! Tijdens deze indoor golf clinic wordt er gebruik gemaakt van de meest moderne apparatuur, zoals de golfsimulator, video-analyse en swing analysers. Hierdoor is het mogelijk om te leren chippen, putten en swingen zonder de kou in te hoeven staan.

Mogelijk op verschillende plekken in Nederland.

Golf (indoor)

Het maakt niet uit of het goed of slecht weer is, indoor golfen kan altijd, of het nu zomer of winter is! Maak kennis met de verschillende golftechnieken.In deze clinic kun je al je tijd besteden aan je slagen en techniek. Natuurlijk leer je deze technieken van een professionele instructeur.

Golf (indoor)

Verder is indoor golf een laagdrempelige en toegankelijke groepsactiviteit waar de beginnende en de gevorderde speler aan mee kan doen. Voor iedereen is het een uitdaging. Een ontspannen en gezellig indoor groepsuitje.

Golf (indoor) als bedrijfsuitje

Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vriendenuitje. Bovendien verbetert samen golfen de teambuilding in jullie groep. Kom indoor golfen en verbeter je golfspel!

 

Andere activiteiten:

Golf
Beachgolf
Beachtennis
Tennis Clinic
Boogschieten    

 

Check hier voor meer leuke clinics.


Aantal personen
Vanaf 10 tot 100
Locatie
Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Materiaal en instructeur(s)
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 35,00 p.p.
21 40 € 35,00 p.p.
41 100 € 32,50 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.