GPS-tocht

Er zijn meer wegen die naar Rome leiden! Laat de satellieten jullie helpen en vindt met jouw team de eindlocatie. Een uitdagende activiteit waarmee jullie als groep te voet een mooie route gaan maken. Tijdens de route krijg jullie verschillende vragen en opdrachten.

Mogelijk door heel Nederland.

GPS-tocht 

Ga op weg zonder routebeschrijving, maar met een GPS-apparaat (Garmin) dat voor iedereen makkelijk te bedienen is. Tijdens deze GPS-wandeling of GPS-steptocht krijg je verschillende vragen en opdrachten. Teambuilding, communicatie en creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de tocht succesvol te voltooien.

GPS-tocht als bedrijfsuitje 

De GPS-tochten kunnen voor jullie op maat worden gemaakt, elke GPS-tocht is hierdoor weer uniek. De GPS-tochten kunnen overal in Nederland worden uitgezet, door bossen, duinen of steden. Aan jullie de keus! Geschikt als bedrijfsuitje, vriendenuitje of teamuitje. 

GPS-tocht 

De GPS-tocht is een uitdagende groepsactiviteit waarbij teambuilding en samenwerking voorop staan. Je zult samen met je vrienden, familie of collega's de weg moeten vinden en de opdrachten goed moeten vervullen. 

 

Andere activiteiten: 

GPS-tocht (extra)
Bootcamp Army
Boogschieten
Expeditie A-Way Events
De Spelen van Rio 

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 400
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
2 uur
Inclusief
Materiaal en instructeur(s)
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 30,00 p.p.
21 40 € 25,00 p.p.
41 100 € 25,00 p.p.
101 op aanvraag
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.