GPS-tocht (leiderschap)

De leiderschap GPS-tocht is een reis waarbij jullie gebruik maken van verschillende vervoersmiddelen, maar waar er vooral gewandeld wordt. In deze leiderschapsreis zijn verschillende, belangrijke elementen verwerkt, waardoor jullie elkaar nog meer gaan vertrouwen en je elkaar nog beter leert kennen. Ook geef je elkaar energie, kun je een ander kunt inspireren en kun je je laten inspireren.

Uniek in Scheveningen

GPS-tocht (leiderschap)

In deze leiderschapsreis zijn speciale teambuilding gerichte groepsopdrachten verwerkt, waardoor je nader tot elkaar komt. Deze groepsopdrachten worden op maat met jullie afgestemd. Ook zal je er tijdens deze reis achter komen wat je aan elkaar hebt. Bovendien sta je als leider straks sterker in je schoenen.

GPS-tocht (leiderschap) als bedrijfsuitje

De kracht van deze GPS-tocht is het nader tot elkaar komen en vertrouwen krijgen in je collega’s en daarom ideaal als bedrijfsuitje. Tussen de verschillende teams is er ook een wedstrijdelement. Deze GPS-tocht is een uniek teamuitje. Voor leiders door leiders!

GPS-tocht (leiderschap) als groepsuitje

Deze GPS-tocht is een onvergetelijke ervaring om samen te doen met je vrienden, familie of collega's. Ga voor een actief en gezellig groepsuitje!

 

Andere activiteiten:

GPS-tocht
GPS-tocht (extra)
Zeskamp
Twin Voetbal
Expeditie A-Way Events  

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes.

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 100
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
4 uur
Inclusief
GPS-apparaten en instructeur(s)
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 180,00 p.p.
21 40 € 150,00 p.p.
41 100 € 120,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.