Knotshockey

Knotshockey is een hele leuke, gemakkelijke en veilige variant op het ouderwetse hockeyspel. Bovendien is knotshockey geschikt voor iedereen. Het doel is om met een schuimen knots en een zachte bal een doelpunt bij de tegenpartij te scoren.

Mogelijk op verschillende plekken in Nederland.

Knotshockey

Knotshockey is een hilarische activiteit die zowel op het gras als binnen gespeeld kan worden. Door het spel te spelen in één van onze opblaasbare velden, gaat de bal minder snel uit en zal het spel intensiever, vlotter en nóg leuker zijn!

Knotshockey clinic

Knotshockey is een spel voor iedereen en het wordt gespeeld zonder ingewikkelde spelregels. Daarom is een clinic knotshockey geschikt voor jong en oud. Nieuwsgierig? Pak een knots, laat je verrassen en enjoy the game!

Knotshockey als strandactiviteit

Knotshockey is ook erg leuk voor op het strand. Geschikt als bedrijfsuitje, groepsuitje, teamuitje of vriendenuitje. Bovendien kan knotshockey op verschillende locaties gegeven worden. Ga de strijd aan in dit hilarische spel, samen met je vrienden, familie of collega's!

 

Andere activiteiten:

Beachvolleybal Scheveningen
Bubbel Voetbal
De Spelen van Rio
Expeditie A-Way Events
Lacrosse (beach)

 

Check hier voor meer leuke strandactiviteiten.


Aantal personen
Vanaf 10 tot 100
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Materiaal, instructeur(s) en mogelijk met opblaasbare velden.
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 17,50 p.p.
21 40 € 15,00 p.p.
41 100 € 12,50 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.