Nordic Walking

Lekker in je vel! Nordic Walking is een gezellige activiteit voor iedereen die op een leuke manier in de buitenlucht aan conditie en welzijn wil werken. Het is een intensieve vorm van wandelen, waarbij gebruik gemaakt wordt van speciaal ontwikkelde wandelpoles.

Zorg er voor dat je wandelschoenen aan hebt.

Nordic Walking 

Nordic Walking is een intensieve vorm van wandelen, waarbij gebruik wordt gemaakt van speciaal ontwikkelde wandelpoles. Tijdens het Nordic Walken lopen we door de duinen, in het bos of over het strand. Met Nordic Walking kun je overal terecht. Bovendien kan iedereen er aan meedoen! 

Nordic Walking 

Nordic Walking kan op verschillende locaties gedaan worden, bijvoorbeeld door de duinen of over het strand. Tijdens het Nordic Walken train je je hele lichaam. Bovendien is Nordic Walking extra goed voor je rug, buikspieren en triceps. 

Nordic Walking bedrijfsuitje 

Nordic Walking is gezellig, maar daarnaast werk je ook aan je conditie. Bovendien is het geschikt voor iedereen! Zowel als bedrijfsuitje, groepsuitje of teamuitje. Kom gezellig Nordic Walken!  

 

Andere activiteiten: 

Disc Golf
GPS-tocht
Klimmen (indoor)
Twin Voetbal
De Spelen van Rio 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 100
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Instructeur(s) en nordic walking poles
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 17,50 p.p.
21 40 € 15,00 p.p.
41 100 € 12,50 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.