Pilates

Body, Mind en Spirit! Wil jij je kracht en souplesse vergroten zonder daarbij overdreven spiermassa op te bouwen? Pilates is daarvoor de juiste methode! Pilates resulteert in een goede houding, grotere bewegingsvrijheid, fitheid en balans. Pilates is geschikt als workshop, maar ook mogelijk in series. Vooral bedrijven kunnen hun personeel hiermee fit houden, door dit aan te bieden op de werkplek.

Pilates 

Pilates is een trainingsmethode voor jong en oud. Pliatesoefeningen worden uitgevoerd met de nadruk op de juiste balans tussen kracht, soepelheid en corrrecte ademhaling. Daarnaast is pilates goed tegen schouder-, nek- en onderrugklachten en verbetert het de fysieke en mentale gezondheid. 

Pilates workshop 

Tijdens deze workshop leer je de basis van pilates. Pilates kan er voor zorgen dat je lichaamshouding verbetert. Je hoeft geen ervaring te hebben om aan deze workshop mee te kunnen doen. Een pilates workshop is ideaal als bedrijfsuitje, groepsuitje, teamuitje of vriendenuitje. 

Pilates 

Bij pilates ben je bewust bezig met je lichaam. De resulaten zullen snel merkbaar zijn in het dagelijks leven. Ontdek zelf hoe prettig pilates is! 

 

Andere activiteiten: 

Chi Kung
Meditatie
Salsa
Yoga
Zumba  

 

Check hier voor meer leuke workshops

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 40
Locatie
Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Een matje per persoon
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 20,00 p.p.
21 40 € 18,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.