Powerboat varen - RIB varen

Ervaar de kick van het varen over de golven. RIB varen is een spectaculaire activiteit tijdens jouw groepsuitje. Erg leuk om te doen samen met je vrienden, familie of collega's.

Powerboat varen kan in Scheveningen, Rotterdam, IJmuiden, Alkmaar en Zeeland.

Powerboat varen - RIB varen 

Als je op zoek bent naar een spectaculaire activiteit op zee, bijvoorbeeld voor je bedrijfsuitje, groepsuitje, of een lekker dagje uit, kom dan RIB varen! Het RIB varen is geschikt voor iedereen, van jong tot oud.

Evenement met adrenaline!

Het eerste stuk door de haven varen we nog rustig en met lage snelheid. Maar op het moment dat we de haven uit zijn gaat het gas open. Binnen no time vaar je tot wel 95 km/h voort over het water! Ga voor een echte adrenaline kick en een spectaculaire ervaring! 

Teambuilding

Een clinic powerboat varen is geschikt als bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vriendenuitje. De teambuilding wordt door een uitdagende activiteit extra versterkt. Ga deze uitdaging aan en kom powerboat varen in Scheveningen! 

 

Andere activiteiten: 

Raften
Surf Clinic
Stand up paddle (SUP)
Beachvolleybal Scheveningen
Landboarden  

 

Check hier voor meer leuke strandactiviteiten.  


Aantal personen
Vanaf 8 tot 100
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
1 uur
Inclusief
Goede jas en bril
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 € 35,00 p.p.
21 40 € 32,50 p.p.
41 100 € 30,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.