Rondvaart Den Haag

Huur een mooie sloep met een gezellige schipper, waarmee je een rondvaart maakt door de grachten van Den Haag. Leuk om te doen met je collega's, familie of vrienden.

Rondvaart Den Haag

Maak een rondvaart door de grachten van Den Haag! Den Haag is op een unieke wijze vanaf het water te zien. Ideaal als teamuitje, bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellendag. Het is een grote sloep waar je met maximaal 12 personen op kan. Bovendien is het mogelijk om je eigen muziek, drank en eten mee te nemen op de sloep. 

Rondvaart Den Haag vanaf verschillende locaties

Bouw je eigen feestje of geniet van de mooie gebouwen en grachten van Den Haag. We kunnen jullie oppikken vanaf verschillende locaties zoals;Theeschenkerij De Waterkant in het Westbroekpark, Bierkade, Hooikade, Toussaintkade.

Rondvaart Den Haag

De kosten bedragen €275,00 voor 2 uur, inclusief schipper, benzine en het schoonmaken van de boot door de schipper naderhand. Wil jij een keer een rondvaart in Den Haag maken met je eigen sloep? Neem dan contact met ons op! 

 

Andere activiteiten:

Zeilen
Tafeltennis
Salsa
Pub Quiz
Expeditie A-Way Events

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes.

 


Aantal personen
Vanaf 6 tot 12
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
3 uur
Inclusief
Schipper en de mogelijkheid om je eigen muziek, eten en drinken mee te nemen.
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
6 12 € 275,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.