Schaatsen

Doe mee met een schaatsclinic en leer de fijne kneepjes van het schaatsen op (combi)noren van ervaren schaatsinstructeurs. Gezellig met je collega’s of vrienden op het ijs, ook als het niet vriest.

Mogelijk in Alkmaar, Amsterdam, Assen, Breda, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Hoorn, Nijmegen, Tilburg, Utrecht en Zoetermeer.

Schaatsen

Je leert schaatsen, waardoor je techniek verbetert en je plezier toeneemt. Een schaatsclinic kan worden geboekt voor zowel de beginnende als de gevorderde schaatser, zodat iedereen op  zijn eigen niveau kan oefenen. Gezellig met je collega’s of vrienden op het ijs.

Schaatsen als winteruitje

Een schaatsclinic is erg leuk als winteruitje. Een enthouiaste instructeur zal je verschillende technieken leren, bijvoorbeeld hoe je je het beste af kunt zetten of bochten moet nemen. Na de clinic hebben jullie de gelegenheid tot vrij schaatsen. Je kunt nu laten zien wat je geleerd hebt! Ben jij de snelste tussen je vrienden of collega's?

Schaatsclinic

Een schaatsclinic is ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje of vriendenuitje. Bovendien is een schaatsclinic mogelijk op verschillende locaties. Ga voor een gezellig groepsuitje en verbeter je schaatsniveau!

 

Andere activiteiten:

Skiën of snowboarden
Squash Clinic
Schermen
Golf (indoor)  
Boogschieten

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes.

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 100
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Schaatsen en instructeur(s)
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 22,50 p.p.
21 40 € 20,00 p.p.
41 100 € 17,50 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.