Schermen

Ooit gedroomd van een ouderwets duel net als in de film? Tijdens deze schermclinic krijgen jullie onder leiding van een professionele instructeur de basistechnieken van het schermen uitgelegd. Erg leuk om te doen samen met je vrienden, familie of collega's.

Schermen 

Als start van de clinic wordt je allereerst in je schermtenue gehesen. Haal vervolgens met je floret, degen of sabel in de hand alles uit de kast, om jouw tegenstander op zijn of haar lichaam te raken. 

Schermclinic 

Tijdens de schermclinic leer je de elementaire aanvals- en verdedigingstechnieken, waarna je ook daadwerkelijk in staat bent te duelleren. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een schermsabel, beschermend masker en speciale kleding. Actie, reactie, spelelement, spanning en ontlading zijn de trefwoorden voor deze activiteit.

Schermen als bedrijfsuitje of vergaderonderbreking

Jong of oud, sportief of minder sportief, deze clinic schermen is voor iedereen goed te doen. Schermen kan vrijwel op elke gewenste locatie. Ben jij in staat je collega's te verslaan tijdens een bedrijfsuitje?

 

Andere activiteiten: 

Vliegers Bouwen 
De Spelen van Rio
Twin Voetbal
Zeskamp
Blokarten (strandzeilen) 

 

Check hier voor meer leuke strandactiviteiten

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 100
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Iedereen krijgt een schermsabel, beschermend masker en speciale kleding.
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 30,00 p.p.
21 40 € 27,50 p.p.
41 100 € 25,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.