Squash Clinic

Squash is een razendsnelle sport en goed voor het hele lichaam. Het lijkt misschien op tennis, maar het is totaal anders. Zo sta je naast elkaar, mag je gebruik maken van alle wanden om je heen en is de bal van rubber. Bij deze squash clinic is zweet gegarandeerd!

Squash Clinic

Maak gebruik van de wanden om je heen! Een squash clinic is de ideale combinatie tussen sport en gezelligheid en uitstekend geschikt voor teambuilding. We bieden je een sportieve uitdaging op elk gewenst niveau, waarbij de clinic wordt afgesloten met een competitie.

Squash Clinic

Squash clinics organiseren we vaak in combinatie met tennis clinics. Je kunt zelf kiezen welke activiteit het beste bij je past. Aan het eind is er natuurlijk een toernooitje van beide spelen. Wie wordt jullie squash- en tenniskampioen? Daag je vrienden of collega's uit om samen een balletje te slaan. 

Squash Clinic als bedrijfsuitje

Een squash clinic is ideaal als groepsuitje, vriendenuitje, bedrijfsuitje of teamuitje. Tijdens de squash clinic zal je worden begeleid door een professionele instructeur. Bovendien kan iedereen meedoen, want deze clinic is zowel voor beginners als gevorderden.

 

Andere activiteiten:

Tennis Clinic
Twin Voetbal
Zeskamp
Bamboestieken
Beachtennis     

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes.

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 40
Locatie
Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Squash racket en bal
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 20,00 p.p.
21 40 € 17,50 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.