Tafeltennis

Ping pong! Tafeltennissen op kantoor of in een gymzaal. Een leuke, spannende en vooral competitieve groepsactiviteit. Leuk als eenmalig toernooi, maar ook mogelijk als bedrijfscompetitie. Een waar spektakel!

Tafeltennis

Tafeltennis is de snelste balsport van de wereld. Wil je een laagdrempelige teambuilding activiteit met een hoog fun-gehalte dan is een tafeltennis clinic een ideale activiteit. Tafeltennis kun je spelen in een kantoorruimte/vergaderzaal of in de bedrijfskantine.

Tafeltennis clinic

Tafeltennis is ideaal als bedrijfsuitje, maar ook als teamuitje of vriendenuitje. Van een professionele instructeur zal je de basistechnieken van het tafeltennissen leren. Als afsluiting van de tafeltennis clinic kunnen er nog wedstrijdjes worden gespeeld tussen jou en je vrienden of collega's. Of je nu veel of weinig ervaring hebt, iedereen kan meedoen!

Tafeltennis

Neem contact met ons op om deze groepsactiviteit op maat neer te zetten. We kunnen ook mini-tafeltennistafels leveren met jullie eigen bedrijfslogo. 

 

Andere activiteiten:

Bamboestieken
Beachvolleybal (indoor)
Expeditie A-Way Events
Knotshockey
Team Games  

 

Check hier voor meer leuke bedrijfuitjes.


Aantal personen
Vanaf 10 tot 40
Locatie
Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Tafeltennistafels, tafeltennisbatjes, balletjes en instructeur(s)
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 22,50 p.p.
21 40 € 20,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.