Tennis Clinic

We organiseren tennis clinics met aan het eind een onderling toernooi. Ook in combinatie met squash is tennis erg leuk om te doen. De tennis clinics kunnen als indoor activiteit, of als outdoor activiteit georganiseerd worden. Daag je collega's uit voor dit teamuitje!

Tennis Clinic

Onder begeleiding van een tennisleraar leer je de kneepjes van het tennissen. Verder kan de tennis clinic geheel worden aangepast aan jouw wensen en kan er naast een sportief en fysiek deel, ook een motivatie en mentaal onderdeel aan worden toegevoegd.

Tennis Clinic

Tennis is ontstaan in Engeland en wordt in zijn hedendaagse vorm gespeeld sinds 1873. Bij een wedstrijd moet de bal binnen de speelhelft van de tegenstander(s) worden geslagen, met als doel het de tegenstander onmogelijk te maken de bal terug te slaan, zowel over het net als binnen het eigen speelveld. 

Tennis Clinic als bedrijfuitjes

Verschillende bedrijven hebben al genoten van de tennis clinics waarbij teambuilding en ontspanning, inspiratie en motivatie een belangrijke rol speelden. Je zult de verschillende basistechnieken van het tennis leren. Boek nu een tennis clinic als bedrijfsuitje, teamuitje of vriendenuitje en daag je vrienden, familie of collega's uit!

 

Andere activiteiten:

Squash Clinic
Tafeltennis
Twin Voetbal
Boogschieten
Bubbel Voetbal

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes.

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 40
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Tennis racket en bal
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 20,00 p.p.
21 40 € 17,50 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.