Zeilen

Zeilen voor bedrijven en particulieren, met of zonder overnachting. Bedrijfsuitje zeilen, groepsuitje zeilen of een weekendje zeilen? Er zijn verschillende zeilcharters, waardoor er een groep van 100 man tegelijk kan komen!

Zeilen in Scheveningen.

Zeilen

Uitwaaien op het water! Op zoek naar een sportief en uitdagend vriendenuitje, teamuitje, groepsuitje? Kies dan voor zeilen! Tijdens deze clinic leer je onder leiding van een professionele instructeur alle basisprincipes van het zeilen. Je kunt kiezen uit zeilboten van verschillende grootte. Zeilen is een actieve, maar ook ontspannende activiteit.

Zeilen als teambuilding activiteit

Samenwerking, persoonlijke uitdaging, plezier en teambuilding zijn de sleutelwoorden voor een zeilclinic. We vinden we het prachtig om onze passie voor het zeilen aan je over te dragen. Kom heerlijk zeilen in Scheveningen of Zeeland!

Zeilen

We beschikken over een charter van vijftien meter die van alle gemakken, comfort en veiligheid is voorzien. Er zijn zeiltochten in het Delta- en Noordzeegebied. Wil je zelf actief zeilen of juist een geheel verzorgde clinic? Er zijn tal van mogelijkheden, dus neem contact op je krijgt een passende offerte. 

 

Andere activiteiten:

Zeskamp
Tennis Clinic
Stand up paddle (SUP)
Raften
Powerboat varen - RIB varen

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes.

 


Aantal personen
Vanaf 6 tot 100
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
3 uur
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
6 20 € 100,00 p.p.
21 40 € 100,00 p.p.
41 100 € 100,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.