Beachgolf

Beachgolf clinic op het strand! Je speelt op een afslagplaats waarbij de bal na je swing gewoon terugkomt en je de slag op je gemak kan oefenen. Een sportief groepsuitje waarbij je uitzicht hebt op zee!

Mogelijk aan de Nederlandse kust.

Beachgolf 

Bij de beachgolf clinic leer je op het  strand afslaan, chippen en putten met normale clubs en ballen. We hebben een afslagplaats waarbij de bal na je slag terugkomt. Een leuk groepsuitje waarbij er ook een winnaar bekend zal worden gemaakt. 

Beachgolf 

Het beachgolf kan door iedereen goed worden beoefend. Beginners kunnen kennismaken met de golfsport en de basistechnieken van het golfen onder de knie krijgen. Gevorderde golfers werken verder aan hun techniek. Versla jij je vrienden of collega's? 

Beachgolf clinic 

Je zult worden begeleid door een professionele instructeur. Een beachgolf clinic is ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje of vriendenuitje. Het maakt niet uit of je jong of oud bent. Ga voor een uitdagend en origineel groepsuitje! 

 

Andere activiteiten: 

Beach Boerengolf
Beachtennis
Bubbel Voetbal
Knotshockey
De Spelen van Rio   

 

Check hier voor meer leuke strandactiviteiten

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 30
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
2 uur
Inclusief
Materiaal en instructeur(s)
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 € 35,00 p.p.
21 30 € 30,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.