Boogschieten

Maak kennis met deze eeuwenoude sport en leer de verschillende basistechnieken van een professionele instructeur, waardoor de pijlen vast en zeker richting het zogeheten doelpak gaan. Daarna kun je in een spannende competitie laten zien wat je allemaal al onder de knie hebt. Een clinic boogschieten kan op ieder moment worden ingezet en is leuk voor jong en oud!

Boogschieten Den Haag 

Een spannende uitdaging! Boogschieten is ideal als teamuitje, vergaderonderbreking of bedrijfsuitje, maar ook gezellig als vriendenuitje of teambuilding activiteit. De juiste techniek, houding, richtingsgevoel en concentratie is bij boogschieten erg belangrijk. Bovendien kan deze clinic op verschillende locaties worden aangeboden. 

Boogschieten Den Haag 

Tijdens deze clinic maak je kennis met het boogschieten door middel van verschillende oefeningen. Het leuke aan boogschieten is dat je tijdens het schieten vaak al merkt dat het je steeds beter afgaat, waardoor je steeds dichter bij de roos zult komen. Geef je op en kom er achter vanaf hoeveel meter jij de pijl in de roos kunt schieten!

Clinic boogschieten 

Een clinic boogschieten kan zowel indoor als outdoor worden geboekt. Een ideaal groepsuitje dat altijd geschikt is. 

 

Andere activiteiten: 

GPS- tocht 
Team Games 
Voetbal Zeskamp
Disc golf 
Bubbel Voetbal 

 

Check hier voor nog meer leuke bedrijfsuitjes

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 50
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Begeleiding
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 € 25,00 p.p.
21 50 € 20,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.