Curling

De grote onbekende! Curling staat sinds 1998 op het programma van de Olympische Winterspelen, maar is desondanks nog vrij onbekend in Nederland. Voor jou heeft deze sport na deze clinic echter geen geheimen meer! Tijdens deze clinic leer je de verschillende basistechnieken van curling, gegeven door een professionele instructeur.

Op verschillende buiten en binnen ijsbanen.

Curling 

Curling is de leukste teambuilding activiteit op het ijs. Het doel van het spel is om je stenen zo dicht mogelijk bij het centrum te werpen en de stenen van de tegenstander weg te stoten. Deze activiteit kun je spelen in Nijmegen, Utrecht, Rotterdam, Breda, Eindhoven, Dordrecht, Hoorn en op het Museumplein in Amsterdam. 

Curling 

Als eerst leer je hoe je de steen moet spelen en hoe je het beste kunt verdedigen. Daar blijft het niet bij, want ook je teamgenoten heb je hard nodig. Hoe? Als vegers! Zij zorgen dat het ijs op de juiste en doeltreffende manier wordt geveegd. Welk team krijgt na deze training de steen het dichtste bij het ‘huis’?

Curling Clinic 

Een curling clinic is ideaal als groepsuitje, teamuitje of vriendenuitje. Iedereen kan meedoen, curling is voor elke leeftijd! Bovendien is deze clinic ook geschikt als bedrijfsuitje, want curling is erg goed voor teambuilding. 

 

Andere activiteiten: 

Tennis Clinic
Boks Clinic 
Boogschieten 
Tafeltennis  
Mountainbike Clinic 

 

Check hier voor meer leuke clinics

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 100
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Materiaal en instructeur(s)
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 € 32,50 p.p.
21 40 € 30,00 p.p.
41 100 € 30,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.