Klimmen (indoor)

Op naar de top! Zin in een uitdagende activiteit? Dan is indoor klimmen iets voor jou! In een professionele klimhal legt de instructeur je uit hoe je veilig de top van de wand kunt bereiken. Hierna begint het echte werk. Gezekerd door je vrienden of collega’s ga je steeds verder omhoog.

Mogelijk op verschillende plekken in Nederland.

Klimmen (indoor) 

Tijdens deze clinic leer je de verschillende basistechnieken van het indoor klimmen, waardoor jij weet hoe je snel en veilig boven kunt komen. Dit door middel van de juiste techniek, inzicht en kracht. Verder leer je tijdens deze clinic hoe je je moet zekeren. Je zult worden begeleid door een enthousiaste instructeur. 

Klimmen (indoor) als bedrijfsuitje 

Een clinic indoor klimmen is ideaal voor de teambuilding binnen je bedrijf. Jullie zullen moeten samenwerken, waardoor je elkaar steeds beter gaat vertrouwen. Erg geschikt als bedrijfsuitje, maar ook als teamuitje, groepsuitje of vriendenuitje. Deze clinic wordt gegeven op verschillende plekken in Nederland. 

Juiste techniek

Tijdens het klimmen komt het aan op de juiste techniek, inzicht en kracht. En natuurlijk een klein beetje durf en doorzettingsvermogen, want deze activiteit is niet voor mensen met hoogtevrees! Wie durft deze uitdaging aan?

 
Andere activiteiten: 
 
 
 
Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 100
Locatie
Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Materiaal en instructeur(s)
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 22,50 p.p.
21 40 € 20,00 p.p.
41 100 € 17,50 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.