Salsa

Let’s dance! Heb je altijd al een keer salsa willen leren dansen, maar heb je het nog nooit gedaan? Salsa dansen is een echte fun activiteit, waar je geen genoeg van kan krijgen!

Salsa 

Salsa is een verzamelnaam voor verschillende soorten dansen. Tijdens de salsa workshop leer je op een leuke manier, onder begeleiding van een professionele instructeur, de basispassen van de Zuid-Amerikaanse dans. Het is een laagdrempelige workshop, dus iedereen kan gezellig meedoen! 

Salsa workshop 

Een salsa workshop is een origineel teamuitje, vriendenuitje, groepsuitje of bedrjfsuitje. Leer deze dansstijl ervaren en swing gezellig mee met je vrienden, familie of collega's tijdens deze uitdagende workshop! 

Salsa

Iedereen zal plezier hebben tijdens deze swingende dans, van beginner tot gevorderden. Een salsa workshop is ontspannen, maar daarnaast ook nog eens erg gezellig! 

 

Andere activiteiten: 

Zumba
Capoeira
Hip Hop / Streetdance
Percussie
Pilates 

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes.

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 100
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Instructeur(s)
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 22,50 p.p.
21 40 € 20,00 p.p.
41 100 € 17,50 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.