Yoga & hardlooptraining

Yoga & hardlooptraining vanuit kantoor of organisatie. Op iedere locatie mogelijk en iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen. Run & Yoga, iets voor jou?

Yoga & hardlooptraining

Yoga en hardlopen vormen een perfecte combinatie. Bij deze combinatie wordt ervoor gezorgd dat er een juiste balans is tussen lichamelijke conditie, kracht, ontspanning en flexibiliteit. Hardlopen versterkt het lichaam en de conditie en yoga voorkomt blessures en spierpijn, verbetert de concentratie, de ademhaling en zorgt voor meer plezier. Probeer eens wat anders!

Yoga & hardlooptraining voor beginnende hardlopers

Voor beginnende hardlopers is het fijn om te starten met de combinatie van yoga en hardlopen om blessures te voorkomen. 50% van de beginnende hardlopers stopt na zes weken met lopen door blessures. Dit kan je voorkomen door te starten met deze cursus van twaalf weken, maar ook geven we graag een introductie van deze clinic.


Clinic yoga & hardlooptraining

Kennismaken met de nieuwe combinatie van yoga en hardlopen doe je met een clinic. Onder begeleiding van een professionele instructeur zul je 1,5 uur gaan trainen. De instructeur houdt rekening met de juiste houding tijdens de verschillende beweegvormen. Doe mee met Run & Yoga! 

 

Andere activiteiten:

Pilates
Tai Chi
Chi Kung
Smoothies & Vocktails Workshop
Yoga

 

Check hier voor meer wellness

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 16
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 16 € 20,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.