Beachclub WOW, Scheveningen

Bij deze strandtent is alles tot in de puntjes voor u geregeld! Beachclub WOW aan het Zwarte pad in Scheveningen heeft alles voor een perfecte stranddag. Met relaxte stoelen en bedden en goede service is dit een unieke strandtent in Scheveningen.

De ongedwongen sfeer en de sfeervolle muziek maken luieren, zonnen  en eten tot een feestje op het strand.

Op het grote terras kunt u plaatsnemen in fauteuils, (lounge)banken, loveseats,  chaise longues, hangmatten, (luxe)ligbedden, grote plofkussens en er is zelfs een aparte VIP lounge bank.

Geniet van de goed uitgeruste keuken waaruit de lekkerste gerechten worden  geserveerd in ons restaurant of op het grote terras. Er is een ruime keuze aan verse  vis en de beste kwaliteit vlees op “pure” wijze bereid.

A-Way Events & Wellness en Beachclub WOW hebben een unieke samenwerking waarin het beste van ons beide samen komt. Klik hier voor ons beach arrangement WOW Sensation.

Voor meer informatie over Beachclub WOW klik op de locatienaam. Voor meer informatie over andere strandactiviteiten of bedrijfsuitjes die wij bij Beachclub WOW kunnen organiseren klik op de gemaakte link.


Aantal personen
Van 8 tot 500
Locatie
Strand Locatie