Jorplace, Beachhostel Scheveningen

Gezelligste hostel van Nederland! Jorplace is het enige hostel in Scheveningen. Zodra je 1 stap binnen zet valt alle stress van je af en wordt je overspoelt door het ultieme vakantiegevoel. Het hostel biedt ruim 130 slaapplekken

en beschikt over een bar, een gezellige eet-, huiskamer, een grote keuken en een knusse tuin voorzien van een openhaard en zelfs een BBQ. Beach Hostel Jorplace is ideaal gelegen. Het ligt aan de winkelstraat van Scheveningen, om de hoek van het openbaar vervoer en slecht 10 min. lopen van het strand en de vissershaven. Verderop in de straat parkeer je de auto 24-uur per dag gratis. Al met al biedt Beach Hostel Jorplace de ideale plek om ongedwongen te genieten van een weekendje weg met vrienden. Vanuit Jorplace organiseren wij verschillende leuke sportieve activiteiten zoals; surfen, powerkiten, Gps-tocht met opdrachten, yoga, tai-chi, teamgames, boogschieten etc. 

Voor meer informatie over onze strandactiviteiten die we bij Jorplace kunnen organiseren of bedrijfsuitjes klik dan op de link.


Aantal personen
Van 8 tot 400
Locatie
Strand Locatie