Strandclub de Staat, Scheveningen Zuid

Een groot en vrijstaand strandpaviljoen voor uw feesten en partijen! De Staat is een perfecte locatie voor verjaardagen, bedrijfsborrels, bedrijfsuitjes en groepsuitjes. De Staat ligt aan het Zuiderstrand in Den Haag en heeft geweldig breed strand om allerlei sportieve evenementen te organiseren.

De Staat is een perfecte locatie voor verjaardagen, bedrijfsborrels, bedrijfsuitjes en groepsuitjes. De Staat ligt aan het Zuiderstrand in Den Haag en heeft zo'n 10.000 vierkante meter strand voor zich liggen. Alle ruimte dus om leuke sportieve evenementen te organiseren op het strand. Daarnaast serveren ze heerlijke buffetten, driegangen menu's en barbeques en gebruiken de koks biologische en duurzame ingredienten.  

De Staat streeft namelijk naar gezonde leefomstandigheden voor mens en dier. Daarom voer De Staatskeuken een biologische kaart die is geïnspireerd op de rijke Italiaanse keuken en wordt gewerkt met producten van Lindenhoff. Chef-kok Erik Florissen beschikt als bevelhebber van de Staatskeuken dus over uitstekend culinair materieel om uw ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue tot een smaakvolle, pure beleving te maken. 

We verzorgen activiteiten zoals; teamgames, boogschieten, gps-tocht, djembe sessie, zumba, graffiti, schilderwokshop etc. Wilt u ons totale overzicht aan activiteiten zien, klik dan voor meer informatie op de link; strandactiviteiten of bedrijfsuitjes

Voor meer informatie over De Staat klik op de locatienaam. 


Aantal personen
Van 8 tot 1000
Locatie
Strand Locatie