Adrenaline Event

Snel en stoer! Adrenaline Event is voor iedereen die van een uitdaging, wind en snelheid houdt. Powerboat varen in combinatie met powerkiten. Je verzamelt in de haven van Scheveningen, waar jullie ook met de powerboat zullen vertrekken.

Adrenaline Event - Powerboat varen

Het powerboat varen is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Het eerste stuk door de haven varen we nog rustig en met lage snelheid. Maar op het moment dat we de haven uit zijn gaat het gas open. De boot kan zo'n 95 km per uur en vliegt zo de Noordzee over, langs de Scheveningse Pier en de Scheveningse kust.

Adrenaline event - Powerkiten

Vervolgens vertrekken we naar het Scheveningse strand, waar iedereen de kracht van de wind kan ervaren op zijn of haar niveau. Laat je lekker slepen door het strand voor 1,5 uur! Leuk als bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenuitje.

Adrenaline Event

We maken gebruik van matrasvliegers van Peter Lynn en Nasawings. Tijdens deze vlieger clinic zijn de vliegers in verschillende maten aanwezig. Vergroot jouw vaardigheden door tricks uit te halen of een sprong te maken.

 

Andere activiteiten:

Powerkiten - Vliegeren
Powerboat varen - RIB varen
Stuntvliegeren
Stand up paddle (SUP)
Surf Clinic

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes.

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 20
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Instructeur(s)
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 10 € 60,00 p.p.
21 40 € 57,50 p.p.
41 100 € 57,50 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.