Disc Golf

Hole in one! Disc Golf is de frisbeevariant van golf. Het doel is om de disc in zo min mogelijk worpen in de ‘polehole’ te krijgen. Tijdens het spelen kun je genieten van de omgeving. Wij zetten het parcours namelijk uit op het strand, in de duinen of in een park. Aan jullie de keus!

Disc Golf 

Disc Golf lijkt op het gewone golfspel, alleen nu wordt het spel met een frisbee gespeeld. Het doel bij Disc Golf is om de frisbee zo snel mogelijk in de polehole te werpen. Een polehole is een ronde mand op een standaard. Een erg uitdagende activiteit om samen met je collega's, vrienden of familie te doen! 

Disc Golf clinic 

Disc Golf is een activiteit die voor iedereen geschikt is en waarbij het parcours in overleg aangepast kan worden. Degene die het parcours als eerste heeft afgelegd is de winnaar. Tijdens de Disc Golf clinic leer je de verschillende (werp)technieken die je meteen toe kunt passen. Je zult tijdens de clinic al merken dat het werpen je steeds beter afgaat.  

Disc Golf 

Disc Golf is geschikt voor iedereen en is daarom ideaal als bedrijfsuitje, groepsuitje of teamuitje. Disc Golf kan gespeeld worden op verschillende locaties. Het maakt niet uit voor welke leeftijd het is, voor iedereen is het een uitdagende activiteit! 

 

Andere activiteiten: 

Bubbel Voetbal
Boogschieten
Footgolf
Jongleren
Knotshockey

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes.  

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 20
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Instructeur(s)
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 22,50 p.p.
21 40 € 20,00 p.p.
41 200 € 17,50 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.