Landboarden

Landboarden is het vervolg op powerkiten. Eerst leer je vliegeren met een grote kite, waarna je op een soort skateboard over het strand gaat rijden. Je kunt zowel in de zomer als in de winter landboarden. Bovendien is landboarden een echte fun activiteit! Ideaal als bedrijfsuitje, groepsuitje of vriendenuitje.

Alleen mogelijk bij eb

Landboarden 

Kom lekker uitwaaien op het strand! Om goed te kunnen landboarden heb je eb nodig en natuurlijk voldoende wind. Tijdens de clinic leer je de verschillende technieken van het landboarden. Deze clinic wordt gegeven door een proffesionele instructeur. 

Landboarden 

Vooruitgeblazen door de wind kun je een fikse snelheid bereiken. Landboarden is voor iedereen een uitdagende activiteit en is daarom een ideaal groepsuitje met je vrienden, familie of collega's. Als je eenmaal goed kunt landboarden wordt het hierna ook makkelijker om te powerkiten.

Landboarden 

Landboarden kan op verschillende locaties uitgevoerd worden. Het landboarden zal je steeds beter afgaan en voor je het weet beweeg je al voort over het strand. Spannend en uitdagend! 

 

Andere activiteiten: 

Powerkiten - Vliegeren
Blokarten (strandzeilen)
Raften
Stuntvliegeren
Beachtennis 

 

Check hier voor meer leuke strandactiviteiten

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 20
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Instructeur(s), helm en landboard
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 € 27,50 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.