Powerkiten - Vliegeren

Laat je slepen door het zand! Vliegeren met grote bestuurbare kites! Gedurende de activiteit ga je met steeds grotere vliegers vliegeren. Het Powerkiten is de voorloper van het kitesurfen.

Powerkiten / vliegeren als teamuitje

Lekker uitwaaien op het strand en vliegeren met een matrasvlieger van Peter Lynn. Powerkiten / Vliegeren is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van wind en strand. Hoe groter de vlieger om groter de trekkracht. Bij ons kan je vliegeren met iedereen want wij gebruiken kites / vliegers van verschillende maten. 
Wanneer je dit goed beheerst kan je in de toekomst gaan landboarden of kitesurfen. 

Strandactiviteit powerkiten / vliegeren

De meesten onder ons hebben wel eens gevliegert. Heerlijk om te doen en heerlijk om naar te kijken. Wij leren je in 1,5 tot 2 uur vliegeren op het strand van Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland en Noordwijk. 

Bedrijfsuitje powerkiten / vliegeren

Powerkiten / vliegeren is goed te combineren met een andere activiteit. Laat ons meedenken met de organisatie van jouw bedrijfsuitje.


Andere activiteiten: 

Beachtennis 
Blokarten (strandzeilen)
De Spelen van Rio
Expeditie A-Way Events 
Bubbel Voetbal
 

Check hier voor meer leuke strandactiviteiten

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 40
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 22,50 p.p.
21 40 € 20,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.