Raften

Wie zegt dat we in Nederland geen wildwater hebben? Raften in Nederland? Natuurlijk! Het mooiste wildwater ligt naast de deur: de branding van de Noordzee! Raften is een sensationele teamactiviteit waarbij je samen met collega's of vrienden de golven gaat bedwingen. Het wordt dus werken aan de teamspirit!

Raften kunnen we onder andere aanbieden op de volgende stranden: Ouddorp, Hoek van Holland, Kijkduin, Katwijk, Noordwijk, Zandvoort, Wijk aan Zee en IJmuiden.

Raften 

Rennend van het strand met meerdere teams tegelijk op volle snelheid de Noordzee in. Snelheid, timing, de strijd om de boei en dan naar de finish....een spectaculaire uitdaging!

Clinic Raften

De clinic begint met een korte uitleg, hierna gaan jullie zelf het water op. Natuurlijk gaat er wel een ervaren stuurman met jullie mee.Deze clinic raften is bovendien erg goed om de teambuilding te versterken. Welke collega's of vrienden werken het beste samen? 

Raften 

Tijdens het raften leren jullie om als team de golven te bedwingen, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat jullie omvallen. Daarom is een clinic raften ideaal als bedrijfsuitje, groepsuitje teamuitje of vergaderonderbreking. Het is een intensieve watersport om samen met je vrienden, familie of collega's te doen. Ga voor een uitdagende activiteit! 

Offerte aanvragenOfferte aanvragenBel mij nuBel mij nu

Andere activiteiten: 

Powerkiten - Vliegeren 
Beachvolleybal Scheveningen 
Landboarden  
Stand up paddle (SUP)
Surfen  

 

Check hier voor meer leuke strandactiviteitenAantal personen
Vanaf 8 tot 50
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Helm, wetsuit, zwemvest en begeleiding
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 € 35,00 p.p.
21 50 € 30,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.