Spel der Verbeeldingskracht

Out of the box! De doelstelling van het Spel der Verbeeldingskracht is om met je team de opdrachten goed uit te voeren of de vragen juist te beantwoorden en zo de benodigde attributen eerder te verzamelen dan de tegenstander. Een uitdagend spel om samen met je vrienden, familie of collega's als groepsuitje te doen.

Mogelijkheden tot een hapje en een drankje.

Spel der Verbeeldingskracht 

Op zoek naar een echte teambuilding activiteit? Kies dan voor het Spel der Verbeeldingskracht. Het doel van het Spel der Verbeeldingskracht is om met jouw team de opdrachten het beste te volbrengen. Het is een creatief spel met een hoge amusementswaarde. 

Spel der Verbeeldingskracht als bedrijfsuitje 

Het Spel der Verbeeldingskracht is geschikt als vriendenuitje, teamuitje of bedrijfsuitje. Het is een beweeglijk en creatief spel met veel hilariteit. Welk team bereikt als eerste de finish?

Spel der Verbeeldingskracht 

Onderdelen van het spel zijn het schimmenspel, het verboden woord, tekenen, neuriën en vragen. Een leuke groepsactiviteit die op diverse indoor en outdoor locaties mogelijk is door heel Nederland. 

 

Andere activiteiten: 

Tafeltennis
Graffiti
Jongleren
Klimmen (indoor)
Light Art  

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 40
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
2 uur
Inclusief
Materiaal en instructeur(s)
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 22,50 p.p.
21 40 € 20,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.