Stuntvliegeren

Speel met de wind! Het lijkt zo makkelijk, maar goed kunnen vliegeren vergt veel techniek. Ga voor een originele en gezellige groepsactiviteit, samen met je vrienden, familie of collega's.

Vergeet je zonnebril niet mee te nemen.

Stuntvliegeren

Je gaat vliegeren met 2-lijns stuntvliegers. Je leert tijdens de clinic stuntvliegeren hoe je start en land, waar de vlieger de meeste kracht genereert en welke figuren je kunt vliegeren.

Stuntvliegeren als bedrijfsuitje 

Een clinic stuntvliegeren doet een beroep op elegantie, coördinatie en concentratie. Je zult versteld staan van de kracht die er op een vlieger staat en wat je allemaal met een vlieger kunt. Deze activiteit is perfect als strandactiviteit, bedrijfsuitje, teamuitje of groepsuitje. 

Stuntvliegeren als strandactiviteit 

Tijdens de clinic wordt je begeleid door een professionele instructeur die je de basisprincipes van het stuntvliegeren aanleert. Deze sportieve groepsactiviteit kan op verschillende locaties worden gespeeld, bijvoorbeeld op het strand of in het park. 

 
 
Andere activiteiten: 
 
 
 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes

 

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 40
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 € 22,50 p.p.
21 40 € 20,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.