Zumba

De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans en betekent snel bewegen en lol hebben. Zumba is de nieuwe trend in Amerika en zet nu ook snel voet op Nederlandse bodem. Kies voor een ontspannende workout die geschikt is voor iedereen en waarbij je je vrienden of collega's op een hele andere manier leert kennen!

De workshop kan worden gegeven op diverse indoor en outdoor locaties door heel Nederland.

Zumba 

Binnenkort een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of teambuilding activiteit? Boek dan nu een zumba workshop! Zumba is een fitness fenomeen op dynamische en aanstekelijke Latin-, Salsa-, Merengue-, Flamenco-, en zelfs Hiphop- muziek, vol exotische danspassen. 

Zumba workshop 

Elke zumba workshop is een feestje en het heeft hierdoor een hoog fun-gehalte. Bovendien is zumba ook nog eens erg goed voor je conditie. De zumba workshop kan op verschillende locaties worden gegeven. Ongeacht je niveau zorgt deze ontspannende en verslavende workshop ervoor dat iedereen meedanst! 

Zumba 

Zumba is geschikt voor jong en oud.Tijdens de workshop leer je van een enthousiaste instructeur de basispassen van zumba. Ga de uitdaging aan en ga helemaal los!

 

Andere activiteiten: 

Salsa
Capoeira
Hip Hop / Streetdance
Spel der Verbeeldingskracht
Percussie  

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 400
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Materiaal en instructeur(s)
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 20,00 p.p.
21 40 € 17,50 p.p.
41 100 € 15,00 p.p.
101 op aanvraag
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.