Teamuitje Scheveningen

Teamuitje Scheveningen

Wil jij een leuk teamuitje organiseren voor jouw afdeling of bedrijf? A-Way Events & Wellness is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen van 10 tot 1000 mensen! Van enkele activiteiten tot weekend arrangementen. A-Way Events werkt samen met verschillende locaties in Den Haag en Scheveningen. Denk bijvoorbeeld aan het Kyocera Stadion of Madurodam in Den Haag. Ook kun je gebruik maken van verschillende beachclubs en hotels. 

 Offerte aanvragenOfferte aanvragenBel mij nuBel mij nu

Check hier alle informatie over de Teamuitjes 

 

Hieronder een aantal voorbeelden van A-Way Events haar Teamuitjes. 


Teamuitje Boogschieten

Maak kennis met deze eeuwenoude sport. Leer de juiste houding en techniek, waardoor de pijlen richting het zogeheten doelpak gaan. Boogschieten is een leuke activiteit om te doen met collega's of vrienden.  

 

Check hier alle informatie over het Teamuitje Boogschieten 

 teamuitje boogschieten


Teamuitje Bubbel Voetbal 

Bubbel Voetbal is erg leuk om te spelen met je vrienden of collega's. Het is een normaal voetbalspelletje, maar de spelers van dit spel bevinden zich in grote opblaasballen. Er kan vrijwel niks fout gaan. Botsen, lachen, gieren en brullen gaan vaak samen!

 

Check hier alle informatie over het Teamuitje Bubbel Voetbal

 Teamuitje Bubble voetbal


Teamuitje Strandzeilen/Blokarten

Een blokart is een zeilwagen voor op het strand. Je stuurt en bedient het zeil met je handen. Voor je het weet rijdt je met hoge snelheid over het harde zand. Blokarten is mogelijk vanaf windkracht 3. Neem contact met ons op om een Teamuitje Strandzeilen/Blokarten te organiseren.

 

Check hier alle informatie over het Teamuitje Strandzeilen/Blokarten

Teamuitje Blokarten


Teamuitje Beachvolleybal

Geniet van deze populaire teamsport op het strand. Doe een uitdagende beachvolleybal competitie in het mulle zand. Een leuk idee om samen met je vrienden, familie of collega's te doen.

 

Check hier alle informatie over het Teamuitje Beachvolleybal

teamuitje beachvolleyball


Teamuitje Disc golf 

Disc golf is de frisbeevariant van golf. Disc golf kun je spelen in een mooie omgeving, zoals op het strand, in de duinen en in parken. Uitstekend geschikt als teamuitje!

 

Check hier alle informatie over het Teamuitje Disc golf

Teamuitje Discgolf 


Teamuitje Powerkiten/Vliegeren 

Powerkiten/Vliegeren is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind. We hebben powerkites in verschillende maten die zorgen voor een hoop fun! Test jouw vaardigheden door verschillende tricks uit te halen of een sprong te maken. 

 

Check hier alle informatie over het Teamuitje Powerkiten/Vliegeren 

Teamuitje Powerkiten 


 

Teamuitje Zeilen

Zeilen is een actieve, maar toch ontspannen activiteit. Teambuilding, persoonlijke uitdaging en fun staan centraal bij deze sportieve activiteit. Kies voor een gezellig en sportief bedrijfsuitje! 

 

Check hier alle informatie over het Teamuitje Zeilen

 Teamuitje Zeezeilen

Check hier voor nog meer activiteiten.