Stresstrainer

Stresscoaching en personal training. Stresstrainer is een programma waarin je mentaal begeleid en fysiek getraind wordt. Dit geeft als meerwaarde dat je niet alleen weer mentaal in balans komt, maar ook fysiek sterker wordt. Er komt minder stress en meer plezier in je leven!

Stresstrainer

Leren omgaan met stress.

Ben je vaak moe, steeds minder productief en zie je overal tegenop? Of heb je het gevoel dat een burn-out onvermijdelijk is als je zo doorgaat? Stresstrainer brengt je weer in balans, zodat je jezelf weer fit voelt en van het leven kan genieten. 

Werken aan lichaam en geest.
Hoe je omgaat met stress, wordt voor een groot deel bepaald door je fysieke en mentale gesteldheid. Wie lichamelijk en geestelijk fit is, kan simpelweg meer hebben. Daarom werkt stresstrainer zowel aan mind als aan body. Een professionele coach leert je omgaan met spanningen, op het werk en in je privéleven. Daarnaast ga je met de coach aan de slag om je conditie te verbeteren. Zo wordt stapsgewijs gewerkt aan het herstellen van een gezond evenwicht. 

Doelstellingen
Elke cursus werkt toe naar vier doelen:

 • Fit worden

  Door middel van fysieke inspanningen, zoals (hard)lopen en fietsen, werken we aan je uithoudingsvermogen en veerkracht.

 • Het beste uit jezelf halen

  Met behulp van mentale coaching leer je omgaan met stress op de werkvloer of in je privéleven. Er wordt gewerkt aan het overwinnen van weerstand en we kijken naar je eigen functioneren en loopbaanplanning.

 • Ontspannen

  Wie kan ontspannen, kan letterlijk de spanning van zich afzetten. Met behulp van ademhalings- en ontspanningsoefeningen leer je tijd voor jezelf te nemen, zodat je weer ruimte maakt voor rust in je leven.

 • Genieten

  Er op uit trekken, dingen ondernemen met vrienden of familie, kunnen lachen of plezier beleven aan muziek. Wie kan genieten, is weer in balans.

Aanpak

De cursus bestaat uit vier fases:

Tijdens het intakegesprek nemen we een vragenlijst met je door, meten we je hartcoherentie en brengen wie je fysieke gezondheid in beeld. Daarnaast wordt ook gekeken naar je eigen behoeften, je huidige conditie en in welke bewegingsfase je zit.

Vervolgens kunnen we bepalen waar je je bevindt op de stresscurve en welk trainingsprogramma daarbij past.

Pakketten

Stress komt in verschillende vormen en maten voor. De één is wat meer gespannen vanwege gebeurtenissen in zijn privéleven, de ander kan slecht tegen een naderende deadline en weer een ander krabbelt langzaam op uit een burn-out. Daarom zijn er verschillende pakketten.

Welk pakket voor jou van toepassing is, wordt duidelijk na de intakefase. We vervullen hierin een adviserende rol. Je maakt uiteindelijk zelf de keuze. Tijdens elke cursus leer je grip te krijgen op je eigen gezondheid. Op die manier ben je ook na afloop van de cursus zelf in staat om stress te herkennen en te beperken. Te allen tijde wordt in samenspraak besproken hoe de cursus wordt opgebouwd en wat beide partijen van elkaar verwachten.

Je kunt kiezen uit drie pakketten:

1. Pakket A: 6-weekse cursus

2. Pakket B: 8-weekse cursus

3. Pakket C: 12-weekse cursus

Wekelijks vindt er een bijeenkomst plaats die maximaal twee uur duurt. Gedurende de rest van de week wordt er verwacht dat je zelf aan de slag gaat met het aanreikende cursusmateriaal. 

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op. Je kunt ook eerst een vrijblijvende afspraak maken.

 

Andere activiteiten:

Chi Kung
Meditatie
Yoga
Werk en privé balans
Yoga & hardlooptraining

 

Check hier voor meer vitaliteitstrainingen.

 


Aantal personen
Vanaf 0 tot 0
0
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 op aanvraag
21 40 op aanvraag
41 100 op aanvraag
101 op aanvraag
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.