GPS-tocht (extra)

De ultieme teamtocht! Een GPS-tocht met diverse originele teambuilding activiteiten en natuurlijk verschillende vragen waar de anwoorden op gevonden moeten worden. De GPS-tocht (extra) wordt ‘op maat’ gemaakt en is elke keer uniek.

Overal in Nederland mogelijk.

GPS-tocht (extra)

Op pad zonder routebeschrijving, maar met een GPS-apparaat dat gemakkelijk te bedienen is. Een GPS-wandeling of steptocht met originele teambuilding activiteiten, opdrachten en quizvragen. Samenwerking, goede communicatie en gedrevenheid zijn vaardigheden om deze GPS-tocht succesvol te volbrengen.

GPS-tocht (extra)

Aan het einde van de rit is niet alleen de looptijd van belang, maar ook de prestaties die je onderweg hebt gemaakt. Welke groep levert de beste prestatie en haalt als eerste de finish?

GPS-tocht (extra) als bedrijfsuitje

Een GPS-tocht is ideaal als bedrjfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vriendenuitje. Je kunt deze GPS-tocht ook doen op de fiets of solex. 

 

Andere activiteiten:

GPS-tocht
GPS-tocht (leiderschap)
Mountainbike Clinic
Boogschieten
Team Games  

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes.

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 400
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
2 uur
Inclusief
GPS-apparaten en instructeur(s)
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
10 20 € 25,00 p.p.
21 40 € 22,50 p.p.
41 400 € 20,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.