Gezonde kookworkshop

Het programma bestaat uit een combinatie van theorie over talent, gedrag en/of samenwerking, uitleg over voeding, de keuken en het maken van het menu, het gezamenlijk bereiden van de gerechten en reflectie aan tafel, terwijl iedereen van de eigen kookkunsten geniet. De tijdsduur varieert van vier tot zes uur, afhankelijk van het menu, de grootte van de groep en de onderwerpen. Dit omdat er wordt standaard maatwerk wordt geleverd!

Gezonde kookworkshop

◊ Hoe werken jullie samen?

◊ Welke invloed heeft voeding voor jouw prestaties?

◊ Welke ingrediënten kun jij leveren voor een goede samenwerking?

◊ Wat bakken jullie ervan?

Tijdens de training en kookworkshop ben je in goed gezelschap. Je bevindt je in de ontspannende omgeving van de keuken en hebt allemaal hetzelfde doel, namelijk lekker en verantwoord eten koken. Maar iedereen pakt dat anders aan. Kortom, het is een leuke, leerzame en productieve teambuilding activiteit, waar je tijdens het koken leert samenwerken. We zijn benieuwd wat jij er van bakt.

Eten verbindt. Je gebruikt alle zintuigen: zien, horen, voelen, ruiken EN proeven.

Ondek je talenten tijdens een gezonde kookworkshop

Een combinatie van een kookworkshop met goed eten en een workshop over samenwerken met je talenten. Wil je de talenten in je eigen bedrijf proeven? Dat kan! Door met elkaar op een informele manier te werken aan een maaltijd ontdek je elkaars talenten, word je gespiegeld op gedrag en kun je samen groeien en dus beter samenwerken.

Teambuilding door een gezonde kookworkshop

De nadruk van de gezonde kookworkshop ligt op het plezier in het koken met elkaar. Deze kookworkshop leidt tot meer verdieping. Bovendien heb je tijdens een training waarschijnlijk nog nooit zo goed gegeten. In een ontspannen setting, zonder rangen en standen, elkaars (kook)talenten ontdekken. Behalve een heerlijke avond in de keuken, waarbij je een goede en voedzame maaltijd kookt en gezellig samen bent, leer je meer over jezelf en over je collega’s.

 

Andere activiteiten:

Eet en beweeg je fit
Hoe gezond ben jij?
Personal Training & Coaching
Smoothies & Vocktails Workshop
YogaCheck hier voor meer leuke workshops.

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 20
Locatie
Indoor
Tijdsduur
4 uur
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 € 135,00 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.