Graffiti

Bewegen op het doek! A-Way Events & Wellness staat voor Teambuilding, Wellness & Fun. Met onze graffiti workshop laten we jou en je collega's, vrienden en/of familie in beweging komen op het witte doek.

Graffiti 

Bij de graffiti workshop krijgen jullie eerst een instructie van onze professionele graffiti artiesten. Na de instructies gaan jullie indivueel of in groepen aan de slag. Jullie krijgen één of meerdere thema's waar jullie een mooi kunstwerk mee gaan maken. Deze thema's kunnen bijvoorbeeld in het teken staan van de pijlers van jouw organisatie.

Graffiti workshop 

Deze workshop is ideaal voor teambuilding en het is een activiteit die voor iedereen toegankelijk is. De graffiti workshop heeft namelijk een hoog fun-gehalte en is hierdoor ideaal als groepsuitje, teamuitje, bedrijfsuitje of vergaderonderbreking. We verzorgen de workshop op elke gewenste locatie. 

Graffiti 

De graffiti workshop is een inspirerende workshop waarin creativiteit en teamuilding voorop staan. Jullie leren verschillende basistechnieken en gaan hierna een gezamenlijk kunstwerk maken. Deze mogen jullie aan het einde van de workshop natuurlijk mee naar huis nemen! 

 

Andere activiteiten: 

Light Art 
Minute to win it
Pub Quiz
Tafeltennis 
Bamboestieken 

 

Check hier voor meer leuke workshops

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 300
Locatie
Outdoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Instructeur
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 € 35,00 p.p.
21 40 € 32,50 p.p.
41 100 € 30,00 p.p.
101 op aanvraag
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.