Houding & Beweging

Hoe voorkom ik klachten en blessures? Een goede houding tijdens je werk is van groot belang. A-Way Events & Wellness heeft een eendaagse training ontwikkeld om jouw personeel bewust te maken van een goede werkhouding.

Houding & Beweging

In de training houding en beweging leer je een gezonde houding aan te nemen om rug- en knieklachten te helpen voorkomen en brengen we de mensen letterlijk in beweging. We stimuleren jouw medewerkers om eigen verantwoordelijkheid te dragen voor het onderhoud van hun eigen lijf en dit ook vol te houden.

Houding & Beweging in jouw bedrijf

Door jouw medewerkers deze training aan te bieden geef je ook aan dat je een goede houding in het werk belangrijk vindt. We sluiten de training houding en beweging af met enkele bewegings- en houding sheets om de eigen belastbaarheid te vergroten waarmee ze thuis aan de slag kunnen.

Houding en Beweging

Het doel van A-Way Events & Wellness is om jouw personeel fitter en energieker te maken, met als gevolg het ziekteverzuim omlaag te brengen. 
Wil je een offerte op maat, neem dan contact met ons op.

 

Andere activiteiten:

Yoga
Yoga en hardlooptraining
COSA Platform
Chi Kung
Core Stability Training

 

Check hier voor meer welness.

 


Aantal personen
Vanaf 0 tot 0
0
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 op aanvraag
21 40 op aanvraag
41 100 op aanvraag
101 op aanvraag
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.