Jongleren

Iedereen kan leren jongleren, het maakt niet uit of je jong of oud bent en zowel beginners als gevorderden kunnen meedoen. Een workshop jongleren is bijvoorbeeld ideaal als vergaderonderbreking. Je leert tijdens deze workshop de basis van het jongleren.

Mogelijk op verschillende plekken in Nederland.

Jongleren 

Leren jongleren? Een zeer veelzijdige jongleur laat zijn beste trucs zien met prachtige acts. Ballen, diabolo's, devil sticks, gekleurde ringen... echt álles gaat de lucht in.

Workshop Jongleren 

Een workshop jongleren is een laagdrempelige teambuilding activiteit geschikt voor ieder bedrijf. Je kunt kijken wat de jongleur allemaal kan, maar je gaat ook zelf jongleren natuurlijk! Jongleren is een actieve workshop, dat leuk is om samen te doen met je vrienden, familie of collega's. 

Jongleren 

Een workshop jongleren is geschikt als bedrijfsuitje, groepsuitje, vriendenuitje of teamuitje. Misschien schuilt er in jou ook wel een jongleur. Vind het uit tijdens een uitdagende workshop jongleren!

 
 
Andere activiteiten: 
 
 
 
 
Check hier voor meer leuke workshops

 


Aantal personen
Vanaf 8 tot 100
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
1 uur 30 min
Inclusief
Materiaal en instructeur(s)
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 € 22,50 p.p.
21 40 € 20,00 p.p.
41 100 € 17,50 p.p.
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.