Light Art

Een light art workshop is een origineel en creatief groepsuitje. Het kunstwerk is pas zichtbaar nadat de foto's zijn gemaakt. De resultaten van de light art workshop zijn hierdoor vaak erg verrassend en dit zorgt voor veel plezier en creativiteit.

Light Art 

Tijdens de light art workshop worden er eerst verschillende technieken aangeleerd en krijg je individuele oefeningen. Hierna wordt er gezamenlijk een kunstwerk gemaakt waar een thema aan gekoppeld kan worden. 

Light Art workshop 

Ook is het mogelijk om tijdens de light art workshop te experimenteren met verschillende technieken waarbij samenwerking, creativiteit en improvisatie centraal staan. Schrijf een woord, naam of kreet, met light art kun je alles. Bovendien is iedereen verantwoordelijk voor het uiteindelijke resultaat! 

Light Art 

Een light art workshop is een inspirerende en leuke workshop om samen met je vrienden of collega's te doen. Het is ook uitstekend geschikt als teambuilding activiteit voor groepen of bedrijven. Geschikt als groepsuitje, teamuitje of vriendenuitje. 

 

Andere activiteiten: 

Graffiti
Bamboestieken
Verbeeldingskracht 
Zumba 
Vliegers Bouwen

 

Check hier voor meer leuke workshops

 


Aantal personen
Vanaf 10 tot 40
Locatie
Indoor
Tijdsduur
1 uur
Inclusief
instructeur, foto's
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 € 22,50 p.p.
21 40 € 20,00 p.p.
op aanvraag
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.