Personal Training & Coaching

Voel je fit en gezond! Steeds meer jongeren en ouderen kampen met overgewicht. Ze zijn te zwaar, zitten veel stil en bewegen vaak te weinig. We helpen je graag om af te vallen en fitter te worden.

Personal Training & Coaching

Dit natuurlijk door te bewegen en beter en gezonder te eten. Hierbij is het belangrijk dat je een manier van bewegen vindt die je leuk vindt, zodat je het langer vol kunt houden en hier meer resultaat van zult zien.

Personal Training & Coaching

Daarnaast is een goed bewegingsschema, met daarbij gezonde voeding, erg belangrijk. Dit is geen dieet, maar je wordt geholpen met wat gezonde voeding is en je leert wanneer je moet eten.

Personal Training & Coaching

Persoonlijke aandacht staat bij deze trainingen centraal. Je kunt met kleine aanpassingen in je levenspatroon al veel baat hebben bij de verbetering van je gezondheid en gewicht. Je focust je daarom op een nieuwe levensstijl en een aangepast eetpatroon. Maak een afspraak en de eerste stap in de goede richting is alvast gezet.

 

Andere activiteiten:

Pilates
Sporten op het werk
Werk en privé balans
Smoothies & Vocktails Workshop
Houding & Beweging

 

Check hier voor meer leuke workshops.

 


Aantal personen
Vanaf 1 tot 100
0
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 op aanvraag
21 40 op aanvraag
41 100 op aanvraag
101 op aanvraag
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.